22730
post-template-default,single,single-post,postid-22730,single-format-standard,stockholm-core-1.0.9,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-5.1.6,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Καλοκαιρινές βραδινές εμφανίσεις

Το καλοκαίρι οι βραδινές βόλτες είναι πιο συχνές, είτε βρίσκεσαι σε διακοπές είτε όχι, και σε αυτό βοηθάει ιδιαίτερα ο καιρός! Το θετικό είναι πως δε χρειάζονται πολλά πράγματα να κάνεις ,γιατί το καλοκαίρι είμαστε πάντα πιο χαλαροί .. το μακιγιάζ είναι σαφώς πιο ελαφρύ, τα μαλλιά πιο ατημέλητα τα χρώματα και τα prints στα ρούχα πιο εντυπωσιακά και συνδυαστικά με το σωστό μαύρισμα οι βραδινές εμφανίσεις τείνουν να είναι κάτι παραπάνω από λαμπερές!

Πάμε να δούμε κάποια βασικά κομμάτια της ντουλάπας μας που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εμφανίσεις μας τα βράδια του καλοκαιριού!

Maxi Φορέματα

Ποια είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να τα επιλέξεις , εκτός από το καλοκαίρι; Τα maxi φορέματα έχουν την τιμητική τους! Με εντυπωσιακά μοτίβα και prints κάνουν την κάθε σου εμφάνιση να ξεχωρίζει. Συνδύασε τα με ένα ζευγάρι πλατφόρμες άσε τα μαλλιά σου χαλαρά με ένα ελαφρύ ‘’σπάσιμο’’ όπως όταν βγαίνεις από την παραλία και είσαι τέλεια!!!

Maxi Φούστες – Παντελόνες

Αέρινες, δροσερές και απλά τέλειες!  Οι maxi φούστες και οι φαρδιές παντελόνες έχουν παρόμοιο στυλ μεταξύ τους και πάντα σε κάνουν να νιώθεις άνετη! Μπορείς να επιλέξεις ψηλόμεσες συνδυασμένες με crop tops ή με t-shirts δεμένα με ένα σφιχτό κόμπο μπροστά, ένα ζευγάρι σανδάλια ή εσπαντρίγιες, εντυπωσιακά σκουλαρίκια , πιάσε τα μαλλιά σου μια αλογοουρά. Έτοιμη!!!

Σανδάλια – Πλατφόρμες- Εσπαντρίγιες  Δες επίσης: Φόρεσε τα καλοκαιρινά σου σανδάλια με στυλ

Είναι τα απόλυτα παπούτσια για το καλοκαίρι. Σου προσφέρουν άνεση χωρίς όμως να χάσεις το στυλ σου! Ευτυχώς έχεις άπειρες επιλογές για να διαλέξεις !

 

 

Be !nspired

Μαρία Χρυσαϊδη

 

Αυτό το άρθρο δεν έχει λάβει ακόμα σχόλια

Θα χαρώ να ακούσω τη γνώμη σας!

*Το e-mail σας δεν δημοσιεύεται και αντιμετωπίζεται με απόλυτη εχεμύθεια.